Barnvagn kvarglömd på hotellet!

En av våra anställda hittade en kvarglömd barnvagn i hotellets konferensrum i helgen. Vi har ingen aning om hur den kommit dit eller vem som glömt den. Ingen har heller hört av sig. Man kan ju tycka att en barnvagn borde vara saknad? Den är röd och av en äldre retro modell, den sorten som fanns på 70-talet och som nu blivit så populär. Idag ser barnvagnarna mycket modernare ut och funktionerna har förbättrats avsevärt. Jag minns faktiskt min egen barnvagn eftersom min bror fick ha den efter mig. Den var ljusgul! Jag hade en väldigt gammal barnvagn i trä också men den hade jag leksaker eller katten i. Här kan man ta en titt på en modern barnvagn, barnvagnshuset.net.

Det här är ett mysterium som vi undrar om det kommer att lösas? Vad ska vi göra med den annars? Lämna in den till Polisen kanske. Vi får ha den i källaren på hotellet tills vidare så får vi se om någon dyker upp. Märkligt är det iallafall!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar