Företagsrådgivning på konferenshotellet.

Nyligen hade vi ett företag hos oss som arbetade med företagsrådgivning. De gick igenom en hel del i konferenssalen under två hela dagar. Jag lyssnade så mycket jag fick och hade tid. När du jobbar som företagsekonomisk rådgivare, företagsrådgivare ger du råd till företag men du kan också sköta skatteärenden och kreditärenden med mera. Här kan du läsa mer om företagsrådgivning, radgivarna.org. Företagsrådgivare arbetar även med företagets långsiktiga planering och då analyserar du den ekonomiska situationen i företaget, du gör en riskbedömning och funderar även ut alternativa utvecklingsmöjligheter. En företagsrådgivares uppgift är alltså att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet både för ägarna och de anställda. Det är ett yrke som innebär mycket kundkontakt. Visst låter det som ett intressant yrke? Fast jag är nöjd här på vårt hotell. Jag har kundkontakt hela tiden och alla frågar om råd om olika saker. Kanske kommer jag själv att behöva anlita någon som kan hjälpa mig om jag skulle få dåligt med tid att hinna allt. Eller kanske jag vill dra ner på tempot om några år. Det var mycket nyttig information hur som helst. Jag har aldrig tänkt på att det finns faktiskt…

 

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar