Frisörer från Kungälv på konferens.

Här är det livfullt just nu då ett gäng frisörer från Kungälv kommit hit som hotellgäster. De ska ha konferens här i två dagar och jag tror de kommer roa sig lite mellan varven också. Vi ha så klart laddat upp med godsaker och konferensrummet är redo! Jag kunde tro att de skulle vara lite trötta efter resan men inte. Kungälv ligger ju ändå ganska långt bort. Kanske somnar de sött ikväll i våra fluffiga sängar. Jag fastnade över en kaffe och bulle med en av frisörerna nyss. Hon berättade lite om olika trender och vad som var allra mest populärt just nu. Hon sa att den ordnade frisyren har övergetts för en mer rufsig och stökig kalufs. Som jag förstod det finns det någon frisyr som passar alla just nu. Slarvigt gjorda flätor och uppsättningar, romantiskt eller går det bra att slicka ut. 

Det kanske vore dags för mig att boka tid hos en frisör i Kungälv, kodeklippet.se. Kanske blir lite långt att åka för mig ;-). Nu blir det en tur in till centrum för att handla lite extra beställda saker för morgondagen. Det blir lite lyxiga varor som vi vanligtvis inte har hemma på hotellet.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar