Golfpaket till hotellanställda i Kalmar!

Ja, ni läste rätt! Alla anställda på vårt hotell kommer att få ett golfpaket i Kalmar som gåva. Vi vill på detta sätt visa att vi bryr oss om dem och vill att de ska må bra. De flesta golfar redan och de som inte gör det kanske börjar efter detta. Det är viktigt att tänka på säkerheten om man aldrig varit på en golfbana. Här har vi några tips om hur man ska bete sig:

Svinga inte klubban förrän du vet att andra i din grupp är på ett säkert avstånd. Likaså håll avstånd när andra slår. Var medveten och undvik problem.
När du tränar din sving, slå aldrig i riktning mot en annan spelare. Det kan finnas stenar eller kvistar eller annat material i gräset som kan flyga upp och slå en spelpartner.
Undvik att slå bollen tills du är säker på att gruppen framför er är utom räckvidd.
Om din boll verkar på väg mot en annan spelare eller en annan grupp, ge dem en varning genom att skrika ut: “Fore !” (En internationellt erkänd varning).
Följ rekommendationerna beträffande säkerhet i golfbilar och kör försiktigt.
Släng aldrig klubborna i ilska. Förutom att det är oförskämt och barnsligt, det kan också vara farligt.

Detta gäller både i Kalmar och internationellt. Följ gärna länken om du också vill boka ett golfpaket i Kalmar, adgolf.se. Våra anställda ska få nyheten ikväll så jag hoppas ingen hinner läsa detta innan dess. Vi tror de kommer att bli glada över att få åka iväg och göra något annat ihop. Att vi just valde att köpa dem ett golfpaket var för att många av dem uppskattar denna sport och det är ju lite av en friskvårdsaktivitet samtidigt.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar