Stödmurar i hotellets planteringar!

Det kommer bli en fin trädgård utanför hotellets ena gavel. Vi har bestämt att ta hjälp av en firma för att få dit stödmurar. När dessa är på plats ska det planteras växter i flera olika nivåer. Här hittar du en firma som kan det här med stödmurar, betongpoolen. Jag har alltid undrat vad vi ska göra med just den delen och det finns så mycket olika växter jag vill få in. Detta kommer bli toppen!
Att låta bygga en eller kanske flera stödmurar i trädgården har blivit populärt på senaste tiden. Det finns mängder med saker du kan hitta på med hjälp av dem, förutom att de kan behövas för andra saker till exempel garage under huset. Det är mycket viktigt att man utvärderar underlaget som som stödmurarna ska stå på och därmed vilken typ av mur man ska välja. Vatten och erosion avgör hur mycket markarbete som måste utföras innan. Det kan vara värt att kontakta en geolog som kommer dit du är osäker på hur just din mark ser ut.
Grundarbetet innan man sätter dit stödmurarna är mycket viktigt! Görs inte detta korrekt kan det se riktigt tråkigt ut när de olika årstiderna gjort sitt. Det ska vara bra dränerat och jämnt underlag och man ska inte glömma att packa makadamen ordentligt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar