Vikpartier i glas kan bli aktuellt på hotellet.

Glas ger dina mellanväggar en hög kvalitet utseende och skapar ljusa, öppna rum. Dess ljudisolerande egenskaper gör att du kan arbeta ostört och i fred – idealiska förhållanden för kontor och konferensrum. Det låter definitivt som något för oss, vikpartier i glas till konferensrummet. Vi har länge tänkt att göra något mer öppet och ljusare och vikpartier verkar vara en toppen lösning.

Frontmonterat glas ger optimal ljudisolering upp till mer än 50 dB. Skräddarsydda för att uppfylla våra behov – enkel-eller dubbelglasade, ramar med olika bredder som kan integreras med elektriska persienner. Vi måste bara försöka välja bland alla alternativ som finns! Här kan du kolla mer på vikpartier, halle.se.

Infällda ramlösa glasrutor ger  ett diskret utseende. Helt glasade mellanväggar skapar luftighet och öppenhet. Dessa mellanväggar måste också följa reglerna för brandskydd. Oavsett om du vill skapa färgstarka kontraster eller transparenta partitioner – alla alternativ är tillgängliga för dig med glas. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser och så ekonomin förstås! Det kommer iallafall bli något av de förslag som vi har tittat på, glasväggar är det vi letat efter och nu växer möjligheterna framför våra ögon! Våra gäster kommer nog uppskatta detta tror vi.

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar